Asker Quiltelag ble stiftet i 1988 og har i 2020 ca. 70 medlemmer. Mange har vært medlemmer siden starten.


onsdag 22. juni 2016

Juni møte

Det ble et meget koselig møte 21. juni og riktig mange medlemmer var med på møtet.

Etter bursdagssang for Oddveig ble "Rosa sløyfe teppe toppen" vist fram, veldig fin ble den. Marianne har sagt seg villig til å quilte den for quiltelaget og vi gleder oss masse til å se resultatet. Tusen tusen takk Marianne!


Asker quiltelag ønsker seg enda fler aktive medlemmer, og nå setter vi igang en vervekampanje. For hvert betalende medlem du verver til quiltelaget vil du få et lodd. Den du verver får også et lodd. Disse blir lagt i en flott krukke og når quiltelaget har fått 10 nye medlemmer vil det bli trukket lodd om et gavekort på 1000 kroner!!!
Det er en regel at det ny-vervede medlem ikke kan ha vært med i quiltelaget de siste to år (dog gjerne som gjest).
Når vi har trukket gevinsten starter vi forfra.
Skulle det være noen som verver seg selv vil de få lodd likevel.
Så da er det bare å springe ut å få med flere quiltere til laget.

Det ble en intens peride med quiz og alle damer lod seg rive med å gjette på quiltespørsmål og geografioppgaver. Hele 9 personer mottok heder, ære og diplom for topp innsats. Gratulerer.

Etter dette var det utlevering av "sommerutfordringen". Denne gang ligger utfordringen i forhold til Balistoff, gullprikker og noen støvete japanere samt det nyeste hotteste turkis vi fant. Vi ser frem til augustmøtet og håper at riktig mange kommer og viser hva de har fått ut av stoffene.
Det ble utlevert hele 55 pakker!

På vis og fortell var det mange flotte tepper og ting. Et dobbel sengeteppe kan enkelt deles i to hvis det er glidelås på midten....

Flere bilder fra vis og fortell finner du her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar